Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

WE Testcenter

WE är stolta att hos WE Sigtuna erbjuda norra Stockholms första totala testcenter. Här kan du med professionell ledning göra olika styrke- och konditionstester med den senaste teknologiska testutrustningen. Baserat på dina resultat får du råd och tips på hur du kan optimera och justera din träning utifrån dina mål.

Det spelar ingen roll om ditt mål är allmänt välbefinnande, viktnedgång, bli starkare eller ökad kondition. Testresultaten i kombination med dina målsättningar är det som resulterar i ditt nya träningsupplägg, allt för bästa progression.

Vi rekommenderar att man testar sig minst var sjätte månad för att utvärdera och eventuellt justera upplägg inför nya målsättningar. 

WE Testcenter har en maxkapacitet för fem personer per testtillfälle. Vill du testa medarbetare i ett företag, lag eller en förening är du välkommen att kontakta WE Testcenter för mer information.

WEs testledare
Johan Simonsson är WEs testledare och utbildad idrottsfysiolog med en gedigen erfarenhet och utbildning bakom sig. Bland annat har Johan universitetsexamen vid GIH och Växjö Universitet i idrottsvetenskap och idrottsfysiologi. Utöver detta är han utbildad inom idrottsmedicin, idrottscoachning, idrottsnutrition samt idrottspsykologi.

WE Tester

– Styrketester i gymmet för bästa upplägg och progression för ditt styrkepass
– Uthållighet (syreupptagningsförmåga och mjölksyratester)
– Mätning av prestationsförmåga
– Individanpassade träningsupplägg
– Kostråd i samband med träning
– Kroppssammansättning i Inbody-scanner
– Träningsrådgivning

Kontakt

johan_simonsson-portrattbild.jpg

Johan Simonsson

Testledare

johan@wesigtuna.se 0706381494
Att få möjlighet att arbeta med det man har en stor passion för i en miljö där man känner sig hemma känns fantastiskt. Att samtidigt jobba med mycket kompetenta medarbetare vars syfte är att hjälpa dig nå dina mål är häftigt. Jag jobbar med att utföra en mängd olika uthållighetstester på WEs Testcenter. Hör av dig om du vill veta mer.