Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Vi på WE Knivsta

WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE.

Här nedan hittar du några av oss på WE Sigtuna.

Administration

no_person_woman.jpg.jpeg

Johanna Lundkvist

Operativ chef och instruktör

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig både i Knivsta och Sigtuna och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
np_person_man.jpg.jpeg

Simon Rosenholm

Affärsutveckling

simon@wehalsa.se
Jag är en eldsjäl inom träning och hälsa och har en stark tro att träning och goda vanor är nyckeln till ett starkare och lyckligare liv.
Privat gillar jag allt från funktionell träning till enduro, men särskilt kampsport/MMA. Jag har jobbat inom träningsbranschen i flera olika former men under senare tid fokuserat på affärsutveckling för att skapa en så bra hälsoprodukt som möjligt!
no_person_woman.jpg.jpeg

Ida Ekroth

Reception

ida@weknivsta.se
Jag jobbar i receptionen här på WE. Fokuset där är att hjälpa gamla, som nya, medlemmar och få dem att känna sig välkomna och sedda. Träning är verkligen något jag brinner för, och det är en väldigt stor del av mitt liv. Utanför WE så elitsatsar jag på friidrott, där det är 400m häck som gäller. Jag är envis och världens tävlingsmänniska, men också väldigt glad. Vi ses på WE
karolina.jpg

Karolina Holst

Reception och instruktör

karolina@wehalsa.se
För mig handlar träning om hälsa och energi, det är viktigt att glädje genomsyrar allt vi gör! Tycker man att det är tråkigt att träna så gör man det inte. Därför gör jag alltid mitt yttersta för att vi ska ha kul när vi ses - skratt, svett och träningsvärk möts du av på mina pass!
Mig träffar du i receptionen och på WE Box.
linda.png

Linda Willes

Reception och instruktör

linda@wehalsa.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel och WE Power!
np_person_man.jpg.jpeg

William Nagy

Medlemsrådgivare

william@weknivsta.se
jonas_eriksson.jpg

Jonas Eriksson

Ägare

jonas@wehalsa.se
WE utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
Var med på vår spännande resa.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.

Personliga tränare

no_person_woman.jpg.jpeg

Anna-Lena Eriksson

PT och instruktör

anna-lena@weknivsta.se 070-308 09 23
Som PT vill jag ge dig upplevelsen av att träning och hälsa handlar om många olika saker, utifrån ett helhetsperspektiv, där träningen är en viktig del. Jag vill att du ska bli inspirerad, motiverad, få mer kunskap.
Som gruppträningsinstruktör kan du träffa mig på många olika pass ex; muskelpass, yoga, tabata, +55. Gemensamt för mig och mina pass är att jag vill ge dig upplevelsen och känslan av möjligheter!
no_person_woman.jpg.jpeg

Sanna Nilsson

PT och instruktör

070-543 42 11
För mig är det viktigt att träning finns för alla som vill träna, och alla som vill öka sitt välmående på ett eller annat sätt.
Oavsett om man står på tröskeln till att komma igång med träning för första gången någonsin, någon kanske vill starta om efter uppehåll eller
vässa till den redan starka formen inför kommande speciell utmaning eller ett lopp, så vill jag gärna vara med som en liten drivande och
peppande pusselbit i processen. Att helt enkelt få bidra till någons utveckling, i både stort som smått.
np_person_man.jpg.jpeg

Christoffer Axelsson

PT

christoffer@weknivsta.se 070-348 50 75
Jag vill hjälpa individer att nå mål och resultat utifrån sina förutsättningar och behov. Jag vill sprida hälsa och välmående i min roll som PT. Min ambition är att träning ska vara rolig men samtidigt utmanande och jag tycker att variation såväl som enkla tunga basövningar är nyckeln i träningen.
I min roll som PT gillar jag att variera såväl övningar som redskap, allt utifrån vad du som individ vill uppnå med din träning men det som är den röda tråden är basövningar.
Mitt motto är ”Pannben och fokus”.
no_person_woman.jpg.jpeg

Sara Magnusson

PT och instruktör

sara@weknivsta.se 070-283 87 12
Som PT och instruktör brinner jag för att få ge vidare till andra det träningen har givit mig - glädje, självförtroende, ett viktigt sammanhang, hälsa, energi och ett ökat välmående.
Jag har min egen idrottsbakgrund inom gymnastiken (voltige- gymnastik på häst i galopp), där jag tävlat på landslagsnivå fram till 20-årsåldern. Jag är en passionerad längdskidåkare och löpare. Vasaloppet är mitt absoluta favoritlopp, jag älskar uthållighetsutmaningen. Jag är också utbildad löpcoach, och jobbar gärna utomhus när det passar kunden. Jag har gått igenom en längre period av svår smärta i ryggen, följt av tre större höftoperationer med tung rehab. En värdefull erfarenhet i mitt jobb idag.
no_person_woman.jpg.jpeg

Ildiko Teleki-Lundmark

PT och instruktör

teleki.lundmark@gmail.com
Jag har tränat hela mitt liv och brinner för friskvård och hälsa och älskar att förmedla allt det där goda träningen kan göra.
Funktionell träning, Yoga, Balans och Core är några av de träningsformer jag brinner lite extra för då de gör mycket för en härligare vardag.
För mig är friskvård och välmående mer än bara träning och jag tilltalas av det helhetsperspektiv som WE kan erbjuda. I min roll som PT erbjuder jag därför mer än gärna program som tar hänsyn till helheten.

Behandlingar

np_person_man.jpg.jpeg

Emanuel Pierong

Leg. Kiropraktor

info@marstakiropaktik.se 070-468 46 89