Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Vi på WE Knivsta

WE skulle inte vara detsamma utan vår fantastiska personal. Tillsammans med medlemmarna är det våra instruktörer, receptionister, personliga tränare, behandlare av olika slag, WEME-personal och administrativa klippor som gör WE.

Här nedan hittar du några av oss på WE Sigtuna.

Administration

johanna1-1.jpg

Johanna Lundkvist

Operativ chef och instruktör

johanna@wehalsa.se 076-007 85 70
Träningsglädje och passion är två av mina ledord.
Jag hittade min passion för träning i gruppträningssalen redan tidigt i livet, och har under åren fått följa med på resan och se den positiva utvecklingen i branschen.
Att få chansen att ge energi och inspirera andra människor till hälsa och välmående är fantastiskt. Glädjen och den härliga känslan i kroppen efter ett genomfört träningspass är svårslagen.
Ni hittar mig på alla våra anläggningar och med all säkerhet som gästinstruktör på någon av våra många klasser som vi på WE erbjuder.
william1-1.jpg

William Nagy

TF Platschef. Medlemsrådgivare

william@weknivsta.se
Träning har varit alltid varit en del av mitt liv och är något som verkligen gillar. Jag vill se till att WE ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för din träning! Mig hittar ni i receptionen eller ute i gymmet.
bild-ida-e1524768403260.jpg

Ida Ekroth

Reception

ida@weknivsta.se
Jag har alltid haft en enorm kärlek till träning och framför allt löpning. När jag inte jobbar på WE så elitsatsar jag på friidrott, och tävlar i 400m och 800m häck . Det finns inget som får mig att må så bra som träning, jag hoppas kunna föra det vidare till alla medlemmar som jag träffar. Det allra bästa med WE är den fina gemenskapsom finns mellan alla medlemmar. Jag är väldigt stolt över att få vara en del av det. Ni hittar mig i receptionen på WE
linda-1.jpg

Linda Willes

Reception och instruktör

linda@wehalsa.se
Jag är en energi- och glädjespridare som vill inspirera och motivera. Det är en stor ära att få arbeta med kunniga och positiva medarbetare och möta WEs medlemmar dagligen. Mig träffar ni både i receptionen och på WE Core, WE Cykel och WE Power.
karolina.jpg

Karolina Holst

Reception och instruktör

karolina@wehalsa.se
För mig handlar träning om hälsa och energi, det är viktigt att glädje genomsyrar allt vi gör! Tycker man att det är tråkigt att träna så gör man det inte. Därför gör jag alltid mitt yttersta för att vi ska ha kul när vi ses - skratt, svett och träningsvärk möts du av på mina pass!
Nu är jag föräldraledig annars träffar du mig i receptionen och på WE Box.
jonas-1.jpg

Jonas Eriksson

Ägare

jonas@wehalsa.se
WE utgår från hur vi vill att en hälsoanläggning ska vara. WE är en mötespunkt som ska passa ALLA, oavsett var du befinner dig i din träning – eller vart du vill komma.
Var med på vår spännande resa.
niklas_wikegard.jpg

Niklas Wikegård

Ägare

niklas@wehalsa.se
Jag brinner verkligen för hälsa och friskvård och på WE har vi skapat en miljö där folk mår bra tillsammans och skapar en WE-känsla.