Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och svarar så snart vi kan.

Personlig träning

Med våra personliga tränare får du ett individanpassat träningsupplägg för just dig som kan hjälpa dig att uppnå dina målsättningar och ta din träning till nästa steg. Har du en skada har vi, förutom personlig träning, även WE Naprapat och WE Testcenter som i samråd med dig kan utforma rehabiliteringsträning.

Du kan ta kontakt direkt den PT som du vill träffa, eller prata med vår reception så får du mer information.

 

Här nedan är våra paket för Personlig träning.

WE medlemmar <<klicka här>>
Icke medlemmar <<klicka här>>

Våra PT

För mig är det viktigt att träning finns för alla som vill träna, och alla som vill öka sitt välmående på ett eller annat sätt.
Oavsett om man står på tröskeln till att komma igång med träning för första gången någonsin, någon kanske vill starta om efter uppehåll eller
vässa till den redan starka formen inför kommande speciell utmaning eller ett lopp, så vill jag gärna vara med som en liten drivande och
peppande pusselbit i processen. Att helt enkelt få bidra till någons utveckling, i både stort som smått.
Som PT och instruktör brinner jag för att få ge vidare till andra det träningen har givit mig - glädje, självförtroende, ett viktigt sammanhang, hälsa, energi och ett ökat välmående.
Jag har min egen idrottsbakgrund inom gymnastiken (voltige- gymnastik på häst i galopp), där jag tävlat på landslagsnivå fram till 20-årsåldern. Jag är en passionerad längdskidåkare och löpare. Vasaloppet är mitt absoluta favoritlopp, jag älskar uthållighetsutmaningen. Jag är också utbildad löpcoach, och jobbar gärna utomhus när det passar kunden. Jag har gått igenom en längre period av svår smärta i ryggen, följt av tre större höftoperationer med tung rehab. En värdefull erfarenhet i mitt jobb idag.
Som PT vill jag ge dig upplevelsen av att träning och hälsa handlar om många olika saker, utifrån ett helhetsperspektiv, där träningen är en viktig del. Jag vill att du ska bli inspirerad, motiverad, få mer kunskap.
Som gruppträningsinstruktör kan du träffa mig på många olika pass ex; muskelpass, yoga, tabata, +55. Gemensamt för mig och mina pass är att jag vill ge dig upplevelsen och känslan av möjligheter!
Jag vill hjälpa individer att nå mål och resultat utifrån sina förutsättningar och behov. Jag vill sprida hälsa och välmående i min roll som PT. Min ambition är att träning ska vara rolig men samtidigt utmanande och jag tycker att variation såväl som enkla tunga basövningar är nyckeln i träningen.
I min roll som PT gillar jag att variera såväl övningar som redskap, allt utifrån vad du som individ vill uppnå med din träning men det som är den röda tråden är basövningar.
Mitt motto är ”Pannben och fokus".